top of page

Zalen

Voor zakelijke bijeenkomsten zoals trainingen, vergaderingen, seminars en conferenties maar ook voor feestelijke gelegenheden zoals bruiloften en bedrijfsevenementen bent u bij Hotel Cathedrale van harte welkom!

 

Onze accommodatie beschikt over vier prachtige zalen met elk hun eigen karakteristieken. Wij zijn graag bereid om met u mee te denken bij de invulling van uw bijeenkomst.Geheel aangepast op uw budget zorgen wij er samen met u voor dat dit een onvergetelijke ervaring wordt!

screenshot-www.charmanthotel.com-2019.12

GAHILE

Deze prachtige ruimte van 180m2 is ideaal voor grote (thema) evenementen zoals conferenties, seminars, bruiloften en andere feestelijke gelegenheden. De barokstijl en de prachtige kroonluchters hullen de genodigden in een sfeer van historiek en authenticiteit. 

screenshot-hotelcathedrale.be-2019.11.19

EUROPE

180m2 120 - 200 personen - Met haar huiselijke sfeer is deze zaal uiterst geschikt voor verschillende bijeenkomsten en/of diners. Deze zaal bevindt zich op de begane grond en grenst gelijk aan het mooie terras van Hotel Cathedrale. Tevens beschikt deze zaal over een prive ingang. 

screenshot-hotelcathedrale.be-2019.11.19

PONT DES TROUS

76m2 15 - 60 personen - De Pont des Trous is een van de vele trekpleisters in het historische Tournai. Daarom kon een zaal vernoemd naar deze Middeleeuwse brug niet uitblijven. Deze zaal kan op verschillende manieren worden ingericht en is uiterst geschikt voor vergaderingen, lezingen workshops en/of diners. 

bottom of page