ARRANGEMENTEN

Lock ur love arrangement 2 dagen
Lock ur love arrangement 2 dagen

Een romantisch verblijf in het mooie stadje Tournai met zijn mooie bezienswaardigheden. Bezegel je liefde met dit mooie arrangement. Het is mogelijk dit vast te leggen met een slotje aan de romantische brug in Tournai. Welkoms drankje bij aankomst 1 x overnachting in een standaardkamer 1 x een luxe ontbijtbuffet 1x overheerlijk 3-gangen diner Een fles wijn en chocolade op de kamer Prijzen vanaf €80.- per persoon op basis van beschikbaarheid. Annuleren is kosteloos tot 24 uur voor aankomst.

press to zoom
Lock ur love arrangement 3 dagen. Totaal prijs € 285,-
Lock ur love arrangement 3 dagen. Totaal prijs € 285,-

Een romantisch verblijf in het mooie stadje Tournai met zijn mooie bezienswaardigheden. Bezegel je liefde met dit mooie arrangement. Het is mogelijk dit vast te leggen met een slotje aan de romantische brug in Tournai. - Welkoms drankje bij aankomst - 2 x overnachting in een standaardkamer - 2 x een luxe ontbijtbuffet - 1x overheerlijk 3-gangen diner - Een fles wijn en chocolade op de kamer Prijs: €285.- totaal voor 2 pers. Annuleren is kosteloos tot 24 uur voor aankomst.

press to zoom
Winter Tournai. Totaal prijs € 199,-
Winter Tournai. Totaal prijs € 199,-

Met het winter Tournai arrangement geniet u 2 dagen van een heerlijk overnachting. 2x ontbijt en 1x een heerlijk romantisch 3-gangen diner. Genieten in ons hotel gelegen aan de schelde? €199.- voor het gehele verblijf op basis van 2 personen

press to zoom
Kerst Tournai 2 dagen
Kerst Tournai 2 dagen

Met het kerst arrangement geniet u 1 dag van een heerlijke overnachting. - Welkoms drankje bij aankomst - 1 x overnachting in een standaardkamer - 1 x een luxe ontbijtbuffet - 1x overheerlijk 3-gangen diner - Een fles wijn op de kamer Prijzen vanaf €80.- per persoon op basis van beschikbaarheid. Annuleren is kosteloos tot 24 uur voor aankomst

press to zoom
Kerst Tournai 3 dagen
Kerst Tournai 3 dagen

Welkoms drankje bij aankomst - 2 x overnachting in een standaardkamer - 2 x een luxe ontbijtbuffet - 1x overheerlijk 3-gangen diner - Een fles wijn op de kamer Prijzen vanaf €119.- per persoon op basis van beschikbaarheid. Annuleren is kosteloos tot 24 uur voor aankomst

press to zoom
Museumarrangement Totaal prijs € 199,-
Museumarrangement Totaal prijs € 199,-

Heerlijk een paar dagen lekker ertussen uit? Geniet van de mooie museums in Tournai. Maak dan gebruik van ons museum Tournai arrangement voor optimaal te kunnen genieten. - Welkoms drankje bij aankomst - 1 x overnachting in een standaardkamer - 1 x een luxe ontbijtbuffet - 1x overheerlijk 3-gangen diner - Een fles wijn op de kamer - Bezoek van 3 museums naar keuze Prijs: €199.- totaal op basis van twee personen. Annuleren is kosteloos tot 24 uur voor aankomst.

press to zoom
Ontdek Tournai. Totaal prijs € 285,-
Ontdek Tournai. Totaal prijs € 285,-

Heerlijk een paar dagen lekker ertussen uit? Naar een mooie stad met gebouwen op de wereld erfgoedlijst. Maak dan gebruik van ons ontdek Tournai arrangement voor optimaal te kunnen genieten. - Welkoms drankje bij aankomst - 2 x overnachting in een standaardkamer - 2 x een luxe ontbijtbuffet - 1x overheerlijk 3-gangen diner - Een fles wijn op de kamer Prijs: €285.- verblijf op basis van twee personen. Annuleren is kosteloos tot 24 uur voor aankomst.

press to zoom
Pasen in Tournai
Pasen in Tournai

Heerlijk een paar dagen lekker ertussen uit? Maak dan gebruik van ons pasen Tournai arrangement voor optimaal te kunnen genieten. - Welkoms drankje bij aankomst - 1 x overnachting in een standaardkamer - 1 x een luxe ontbijtbuffet - 1x overheerlijk 3-gangen diner - Een fles wijn op de kamer Prijzen vanaf €80.- per persoon op basis van beschikbaarheid. Annuleren is kosteloos tot 24 uur voor aankomst.

press to zoom
Valentijn 2 nachten 2 diner
Valentijn 2 nachten 2 diner

Een zwijmelend valentijn arrangement in de romantische omgeving van Tournai. Boek nu deze speciale valentijn actie en geniet optimaal in ons mooi gelegen Hotel - overnachting in een 2 persoons kamer - uitgebreid ontbijtbuffet met glaasje cava - 4 gangen diner, dranken inbegrepen - ½ fles champagne op de kamer - chocolade en roos op de kamer Vanaf € 97,50 Annuleren is kosteloos tot 24 uur voor aankomst.

press to zoom
Valentijn 2 nachten met 1 diner
Valentijn 2 nachten met 1 diner

Een zwijmelend valentijn arrangement in de romantische omgeving van Tournai. Boek nu deze speciale valentijn actie en geniet optimaal in ons mooi gelegen Hotel. - 2 overnachting in een 2 persoons kamer - 2 maal uitgebreid ontbijtbuffet met glaasje cava - 4 gangen diner, dranken inbegrepen - ½ fles champagne op de kamer - chocolade en roos op de kamer Vanaf €157,00 Annuleren is kosteloos tot 24 uur voor aankomst.

press to zoom
1 nacht met één 4-gangen diner
1 nacht met één 4-gangen diner

Een zwijmelend valentijn arrangement in de romantische omgeving van Tournai. Boek nu deze speciale valentijn actie en geniet optimaal in ons mooi gelegen Hotel - overnachting in een 2 persoons kamer - uitgebreid ontbijtbuffet met glaasje cava - 4 gangen diner, dranken inbegrepen - ½ fles champagne op de kamer - chocolade en roos op de kamer Annuleren is kosteloos tot 24 uur voor aankomst.

press to zoom
Herfst in Tournai
Herfst in Tournai

Heerlijk een paar dagen lekker ertussen uit? Maak dan gebruik van ons herfst Tournai arrangement voor optimaal te kunnen genieten. - Welkoms drankje bij aankomst - 2 x overnachting in een standaardkamer - 2 x een luxe ontbijtbuffet - 1x overheerlijk 3-gangen diner - Een fles wijn op de kamer Prijzen vanaf €119.- per persoon op basis van beschikbaarheid. Annuleren is kosteloos tot 24 uur voor aankomst.

press to zoom